Premie berekenen uitvaartverzekering

Vult u onderstaande gegevens in. Dan weet u snel hoeveel premie u betaalt voor het bedrag dat u wilt verzekeren.

{{person.naam()}}

Geboortedatum {{person.geboortedatum | date:'dd-MM-yyyy'}}
Te verzekeren bedrag = {{person.teVerzekeren() | currency:eur:0}}
Hoe lang wilt u premie betalen? {{person.determineDurationOfPaymentString()}}
Uitkeren aan {{person.determinePayOutToString()}}
Uw kind is tot 21 jaar meeverzekerd voor het hoogst verzekerde bedrag van de ouders.

{{person.naam()}}


Uw kind is tot 21 jaar meeverzekerd voor het hoogst verzekerde bedrag van de ouder(s). U hoeft hiervoor geen extra premie te betalen. Wij vergoeden de uitvaartkosten aan de hand van de rekeningen. Meld uw kind hier aan. Als u een aparte verzekering voor een kind wilt afsluiten, klik dan op ‘Eigen verzekering kind toevoegen’.
Kinderdekking is alleen mogelijk voor kinderen jonger dan 21 jaar. Het leeftijdsverschil met de oudste verzekerde moet minimaal 12 jaar zijn. Controleer alstublieft de geboortedatums.
Geboortedatum moet in het verleden liggen.
Omdat u ouder bent dan 75 jaar is het niet mogelijk om via de site een verzekering te sluiten. Neem anders even contact op met ons via (053) 488 11 00.
Binnen drie maanden wordt het kind 21 jaar. U moet minimaal drie maanden zijn verzekerd, voordat een kind is meeverzekerd. Hierdoor is meeverzekeren op deze uitvaartverzekering niet mogelijk. U kunt alleen een eigen verzekering voor het kind afsluiten.

Omdat u zelf geen verzekering heeft bij ardanta dient u een aparte verzekering af te sluiten voor uw kind.
TIP: Gemiddelde kosten voor een uitvaart in Nederland: {{7500 | currency:eur:0}}

Wanneer u (een deel van uw) spaargeld heeft gereserveerd voor uw uitvaart, dan heeft u de mogelijkheid om dit mee te nemen in de berekening.

Te verzekeren bedrag = {{person.teVerzekeren() | currency:eur:0}}
Op basis van de door u ingevulde gegevens is een aanvullende uitvaartverzekering niet nodig. Wenst u toch een verzekering af te sluiten? Ga dan verder.

{{polis.Polisnummer}}

{{polis.TotaalKapitaal | currency:eur:0}}

We hebben voor u de voordeligste premie berekend. Dit betekent in uw situatie dat uw bestaande verzekering(en) vervallen. En dat u één nieuwe polis ontvangt met nieuwe polisvoorwaarden. Dit is wel zo handig. Eén polis en dezelfde polisvoorwaarden. Lees de nieuwe polisvoorwaarden goed door. U bent zelf verantwoordelijk voor deze verzekering. Voor praktische vragen kunt u uiteraard bij ons terecht. We hebben voor u de voordeligste premie berekend. Dit betekent in uw situatie dat u, naast uw bestaande verzekering, een aanvullende verzekering sluit. De aanvullende verzekering heeft andere polisvoorwaarden. Lees deze polisvoorwaarden goed door.
{{person.premieLooptijd}} jaar

U bent dan {{person.calculateSliderAge()}} jaar

U kunt een bewuste keuze maken om voor uw kind een eigen verzekering af te sluiten. Het kan namelijk voordeliger zijn, omdat de premie afhankelijk is van de leeftijd. Hoe jonger, hoe lager de premie. En stelt u voor: u sluit bij de geboorte een verzekering voor uw kind af en u kiest voor 30 jaar premiebetaalduur. Dan heeft uw kind in het 30ste levensjaar de verzekering volledig betaald.

Er zijn nog velden die ingevuld moeten worden
Verzekerde toevoegen
Kind meeverzekeren (tot 21 jaar)
Ervaring vanaf 1965 & klanttevredenheid 8.3
Vrije keuze van uitvaartverzorger
Aanpassen is altijd mogelijk
De totale premie per jaar ({{ctrl.getJaarpremieTooHighPersons()[0].jaarPremie() | currency:eur:2}}) van {{ctrl.getJaarpremieTooHighPersons()[0].naam()}} overschrijdt het maximale bedrag van {{1300 | currency:eur:0}} per jaar
Er zijn nog velden die ingevuld moeten worden
U zit nog nergens aan vast
Totaal per {{ctrl.betaaltermijnText()}}
{{ ctrl.persons.length }} personen persoon
{{ ctrl.totalPremie() | currency:eur:2 }}